+ 18 “ Лошия “ – някой иска да ме изкара от играта

Бившия световен шампион в Лека тежка категория Чад “ Лошия “ Доусън ( 32 – 4, 18КО ) в последно време се опитва да възобнови своята кариера след като записа две тежки загуби с нокаут от Андре Уорд и Адонис Стивънсън.
В събота вечер неговата надежда за триумфално завръщане сред най- добрите претърпя пълен крах след като той допусна нова, според него и мнозина неутрални фенове противоречива и скандална загуба с разделено решение ( SD ) от Томи Карпенси ( 25 – 3 – 1, 14КО ) .
След неприятното и неочаквано поражение “ Лошия “ съзря мощна конспирация от неустановени за сега зли сили спрямо неговата личност. Целящи се, пак според него, да го изкарат от играта.

“ В третия рунд се контузих в рамото и до края на срещата играх с една ръка.“ – каза Доусън. “ И въпреки това успях да пласирам повече леви прави, отколото той вкара удари. Това са глупости. Мамка му. Това са скапани глупости. Мамка му. Не ми се говори. Искат да ме изкарат от играта. Някой иска да ме откаже. Бих се с една ръка. Това е лудост. Мамка му. Бих се седем рунда с една ръка.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *