Треньорът на Витор Белфор: Дейвид Хей е идиот

Треньорът на Витор Белфор Дерик Сантос заяви, че неговият боксьор няма да се завърне на ринга срещу бившия световен шампион в две теглови категории категория Дейвид Хей.

„Дейвид Хей е идиот,“ каза Сантос. „Той няма за какво да говори. Той е разочаровал британските фенове много пъти. Той изкара 12 рунда срещу Владимир Кличко и не направи нищо с предполагаемия си счупен пръст на крака, не нанесе нито един удар, освен един джеб. Той оскуба всички в мача си срещу Кличко. А после имаше смелостта да излезе тук срещу Фурние, да се разхожда с приятеля си и да получи хонорар за това, а после предизвика Тайсън Фюри. Той е идиот.

Никой тук изобщо не се интересува от Дейвид Хей. Всички го мислят за глупак. Повечето хора тук не го понасят. Той няма представа за какво говори. Той няма представа колко усилено Витор Белфор тренира, за да се върне на ринга. Той е загубеняк. Битката му с Фурние беше пълен фарс на битка. Поради тази причина не бих искал да имам нищо общо с нещо, което ще вкара много пари в джоба на Дейвид Хей. Изключвам го като съперник за следващия двубой на Витор. Той е загубеняк, тук никой не се интересува от него. Никой не се интересува от такъв двубой.“1 Коментар

  1. Иваил ноември 25, 2021 10:02 am  Отговор

    След боя с Холи тоя да не говори много. Иначе аз бих гледал Спонг срещу някой от двамата. Обаче имам някакъв смътен спомен, че и Белфор се готвеше по едно време при Пердро Диаз….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *