Терънс Крауфорд запази титлата си на WBO след успех над Егидиюс Каваляскаускас

Тази сутрин в Медисън СКуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ световния шампион на WBO в полусредна категория Тергънс Крауфорд направи поредна успешна защита на титлата си след като победи задължителния претендент Егидиюс Каваляскаускас с технически нокаут в деветия рунд.

Крауфорд започна двубоя с обратен гард. Той не бързаше, действаше внимателно. Битката преминаваше в спокойно темпо. Каваляскаускас се опитваше да контраатакува. Третият рунд се оказа по-интересен: Каваляскаускас нарани Крауфорд, секунди по-късно той се озова на платнището. Но реферът не отброи нокдаун.

Постепенно Крауфорд започна да вдига темпото на двубоя, скъси дистанцията и започна да обработва претендента, но понякога отнасяше някой и друг удар.

В седмия рундф Крауфорд повали Каваляускас на платнищетно. В края на рунда претендентът премина в режим на оцеляване. Крауфорд не форсира събитията в осмия рунд.

В началото на деветия рунд след като Каваляскаускас се озова на платнището още два пъти рефера прекрати двубоя.
1 Коментар

  1. Иваил декември 15, 2019 1:34 pm  Отговор

    Крауфорд не е удряч уж, а отказа сумати народ в 147 тоя Каваляускас бях чел за него в туитър коментари че бил много желязна брада 😀 А бе социалките не стават…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *