СНИМКИ+ВИДЕО: Дионтей Уайлдър проведе открита тренировка

Непобеденият световен шампион на WBC в тежка категория Дионтей „Бронзовият бомбардировач“ Уайлдър проведе открита тренировка в световноизвестната зала Gleason’s Gym в Бруклин, преди да защитава титлата си в събота вечер срещу задължителния претендент Доминик „Проблема“ Бризил.

Уайлдър ще защитава титлата си за девети път. Това ще бъде четвъртият път в който той ще защитава колана си в Barclays Center, като постигна нокаути в трите си предишни битки в Бруклин.
3 коментара

 1. Митко май 16, 2019 12:41 am  Отговор

  Интересно колко ли ще покаже кантара във петък. Уж щеше да покачва тегло… Той срещу Бризийл не му трябва кой знае каква бързина. Бризийл си държи що годе на бой и ще трябва повече мощ или яка мелница/комбинации.

  • Иво май 16, 2019 1:03 am  Отговор

   Не ми изглежда по голям от боя с Фюри. за Бризил нищо не му е нужно той е тюфлек ама сърцат сега не може да му се отече като го свалят става и се бие… Само това няма да стигне до 5 рунд е припаднал или съдията ще му спести болката 🙂

  • Дидо май 16, 2019 8:03 am  Отговор

   Да, ще видим повечето мускули как ли ще му се отразят, като при Джошуа или по-добре. Бризил обаче ще има проблеми, въпреки че и той е във върхова форма. В такива обаче мачове Уайлдър може да експирементира с килограмите.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *