Промоутъра на Поветкин: Реваншът с Уайт ще се проведе в края на зимата или в началото на пролетта

Реваншът между Александър Поветкин и Дилиън Уайт беше насрочен за 30 януари – преди промоутърът на Поветкин Андрей Рябински да разкрие, че неговият боксьор все още се възстановява от COVID и наскоро е хоспитализиран за допълнителни прегледи.

Според него Поветкин ще бъде готов да се бие в края на зимата или началото на пролетта – като се обсъждат дати в края на февруари и март.

„Александър ще се оправи. Той трябва да остане у дома и да се възстанови, а след това спокойно и много внимателно да започне да тренира. Всъщност той трудно преодолява този коронавирус,“ каза Рябински.

„Освен това, след първоначалното възстановяване, направихме задълбочени медицински прегледи, които показаха, че той се нуждае от повече време, за да се възстанови и трябва да се погрижи за здравето си. Кога ще се проведе битката с Уайт ще зависи от това колко добре ще се възстанови Александър. Но мисля, че тази среща може да се проведе например в края на зимата или началото на пролетта – в зависимост от това кога докторите я позволят. Но на 30 януари определено няма да има бой.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *