Ленърд Елърби: Флойд Мейуедър наистина иска да стане страхотен треньор

През ноември Флойд Мейуедър обяви, че ще възстанови боксовата си кариера. А през януари той сподели плакат, представящ реваншът му с Конър Макгрегър. През последните седмици Мейуедър все по-често документира времето си във залата, като държи на мнението си, че отново е пенсионер. Вместо това той се стреми да стане треньор.

Изпълнителният директор на Mayweather Promotions и протеже на Мейуедър Леонард Елърби заяви, че боксът е бягство за Мейуедър, тъй като напоследък той преживя тежък период.

За период от една седмица през март по време на пандемията с коронавирус Мейуедър загуби Джози Харис, майката на децата си, както и чичото и треньора си Роджър Мейуедър.

„Боксът е първата му любов. Това е първото нещо, което той се научил да прави. Когато изпитате неуспех или преживявеете нещо, се обръщате към онова, което умеете най- добре. Това е вашето сигурно убежище. Харесва му да е в залата,“ каза Елърби.

Той наистина иска да стане страхотен треньор. Когато реши да направи нещо, той го прави. Той е във залата, работи и усъвършенства занаята си като треньор.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *