Легeндата Рафаел Гарсия напусна Флойд

Легендарния 85 годишен кътмен Рафаел Гарсия, който от години бинтова ръцете на pound – for – pound краля Флойд Мейуедър мл официално обяви, че повече няма да бъде част от екипа на суперзвездата, защото се отегля от спорта.

Мейуедър винаги е показвал своето уважение и любов към ветерана. Миналия уикенд по- време на срещата му реванш срещу Маркос Майдана, се разбра, че някой си Боб Уеър е бинтовал неговите ръце, а не легендарния кътмен Гарсия.

“ Да, това е истина. Не аз бинтовах ръцете на Флойд.“ – каза Рафаел. “ Той не ме уволнява, аз си тръгвам сам, защото се отеглям от бокса. Нямам проблеми е него. След края на срещата му благодарих за всичко. Живота продължава.“

Миналата седмица е имало напрежение между Мейуедър и Гарсия, и Флойд е изпратил ветерана да работи в ъгъла на промоутирания от неговата компания ТМТ Мики Бей мл.

“ Флойд ми каза да помогна на Бей за срещата му срещу Мигел Васкес.“ – добавя още Гарсия. “ Когато се върнах неговия бинт вече беше сложен. Не сме се карали. Той е този, който се бие. Тръгвам си сам, преди да са ме уволнили. Благодаря му за всичко. Може би някой ден ще мина през залата, но засега искам да се насладя на живота.“

лойд рафаНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *