Еди Хърн ще вземе всички предпазни мерки, за да е сигурен, че двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се проведе

Еди Хърн, промоутър на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, взема всички необходими предпазни мерки, за да гарантира, че планираната задължителна защита на неговия боксьор ще се проведе.

Джошуа ще се върна на ринга на 12 декември, когато ще се изправи срещу Кубрат Пулев.

„Кубрат Пулев ще пътува скоро до Лондон. По- рано, отколкото си мислим, и ще влезе в балона няколко седмици предварително. Много от тези топ боксьори в тежка категория и тези момчета, които печелят много пари, биват тествани ежедневно,“ каза Хърн.

„Вижте Дерек Чисора, мисля, че той се тестваше през ден. Ще доведем Пулев тук. Всеки чужд боксьор трябва да бъде тестван, преди да пътува и ние ще се погрижим Пулев да е в балона, в изолирана среда, защото просто не можем да рискуваме. Обикновено в седмицата преди битката шансът битката да бъде отменен е пет или десет процента. В моментът шансовете това да се случи са 50-50.

Това ще гарантира, че и двамата ще са в балона, отрано и под строг надзор, за да е сигурно, че ще са здрави, за да участват в битката.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *