Еди Хърн: Ако Джошуа загуби отново, кариерата му няма да е в добра позиция

Еди Хърн, промоуър на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, осъзнава, че неговата звезда ще е подложен на невероятно напрежение в реваншът срещу Анди Руиз младши.

Миналата събота Руиз постигна една от най-големите изненади в историята на бокса, след като повали Джошуа четири пъти на платнището, за да си осигури победа с технически нокаут в седмия рунд в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

С успеха си Руиз завоюва титлите на WBO, WBA (супер), IBF и IBO.

„Напрежението върху ЕйДжей в реванша ще бъде изключително голямо. Ако той загуби втората битка, кариерата му няма да се окаже в добра позиция,“ – каза Хърн пред BBC Sport.

„В момента той загуби шампионските си колани и има шанс да си ги върне. Ако загуби тази втора битка, това няма да сложи край на кариерата му, но ще го накара да се замисли за бъдещето си. Очакваме този момент да настъпи много по- късно.

Увереността на Руиз нарасна неимоверно; докато увереността на ЕйДжей най- вероятно няма да е същата. Мисля, че той беше прекалено самоуверен. Онова, което видяхме, беше една от най-големите изненади в тежка категория на всички времена. Но също и невероятна битка, а сега всичко зависи от Антъни.“
1 Коментар

  1. k юни 9, 2019 7:52 pm  Отговор

    Каква змиорка е Еди Хърн. След Дон Кинг, второто место е за него. Хлъзгав та слузест.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *