Дилиън Уайт предупреди Чарлз Мартин: Отново ще бъдеш нокаутиран

В последното си интервю бившият световен шампион на IBF в тежка категория Чарлз Мартин предизвика няколко топ боксьори да се изправят на ринга срещу него.

Един от тези боксьори беше Дилиън Уайт, който с удоволствие е готов да приеме предизвикателството.

Уайт ще се изправи срещу бившия шампион на WBA Александър Поветкин на 2 май в Манчестър, Англия.

Разрастващата пандемия коронавирус може да пренасрочи битката през юни.

Уайт въобще не се притеснява от Мартин, като го предупреди, че нова битка в Лондон може да завърши по- същия начин като битката му отпреди няколко години.

Мартин, който тряваше да направи първа защита на титлата си на IBF, пътува до Лондон през 2016 г. и бе нокаутиран от Антъни Джошуа във втория рунд. След тази загуба, Мартин имаше някои възходи и падения в кариерата си, но в момента е в победна серия и иска да се изправи срещу топ боксьор, за да се доближи до нов двубой за световната титла.

Уайт очаква да победи Мартин по драматичен начин.

„Тези американски боксьори от тежка категория са известни с това, че говорят глупости. Но вижте, той наистина трябва да внимава какво си пожелава,“ каза Уайт.

„Желанието му може да се сбъдне. Може да дойде в Лондон и да бъде нокаутиран отново, както миналия път, когато беше тук. Но ако го желае, може да му се случи!“
5 коментара

 1. Митко март 26, 2020 12:16 pm  Отговор

  Титлата на щангиста беше купена. Мартинчо има какво да покаже стига да не се продаде. Срещу Говнацки и Петлю показа добър бокс. Уайт няма да се срещне със Мартин, защото Поветкин ще го нокаутира, дори и на 50 години да е. 🙂

 2. Митко март 26, 2020 12:18 pm  Отговор

  Присмиваше се на Ортис че бил дядка и сега една дядка като го нокаутира ще си затвори най сетне голямата уста.

 3. Съчмата март 26, 2020 12:46 pm  Отговор

  И на мен ми се иска Поветкин дя победи но сякаш вече след 6 рунд му пада акумулатора

  • Митко март 26, 2020 5:15 pm  Отговор

   Уайт не може да спазва далечна дистанция, а срещу Поветкин това би била правилната тактика. Бавен е Уайт. Няма и той добро кардио. Последните мачове удари към 120 кила. Едва ли ще свали много. Дървото Вах му поду очите. Няма как да надиграе Поветкин. Шанса му е да го нокаутира. Поветкин не носи вече на удар, заради годините. Хънтър без малко да го нокаутира… Уайт го подценява и вече мисли че е свършен, ама има още хляб във него.

 4. Бандит март 26, 2020 2:54 pm  Отговор

  Аз единствено мога да кажа че ще стане добър мач. И двамата имат шанс

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *