Дилиън Уайт обвини Флойд Мейуедър, че си е подбирал съперниците

Дилиън Уайт обвини Флойд Мейуедър, че си е подбирал съперниците. През 2017 г. Мейуедър реши да се изправи срещу ММА звездата Конър Макгрегър в боксов мач.

Според Уайт американската боксова легенда е избрал Макгрегър поради липсата му на боксови умения.

Претендентът в тежка категория е готов да се изправи срещу бруталния нокаутьор на UFC Франсис Нганоу в два двубоя.

„Искам да се бия с най-добрите,“ каза Уайт.

„Много момчета, си подбират съперниците, както Флойд Мейуедър си подбра Конър Макгрегър. Всички знаехме, че Флойд ще победи Макгрегър. Всеки трезвомислещ човек знаеше, че в боксов мач Флойд ще го победи, защото Конър няма боксови умения.

Но аз искам да се изправя в боксов мач срещу някой като Франсис Нгангу, който ми е равностоен и може да ме победи. Той може да спечели боксов мач срещу мен, защото притежава мощ и е активен. Освен това е млад и нахъсан. Той има ореола на непобедим. Обещахме да проведем по един двубой на ринга и в клетката.

Аз не съм от онези пичове, които казват; ‘О, искам да го направя единствено според моите условия.’ Не, аз съм там, за да направя история. Ако успея да го победя на ринга и в клетката, ще съм най-велият боец в бойните спортове на всички времена. Започнах в кикбокса. И съм участвал в ММА боеве, така че всичко е наред. Мога да се грижа за себе си. Франсис е активен в клетката. Той е топ боец от тежка категория и приспива съперниците си. Не се страхувам от него и съм готов да участвам в битки в двата спорта.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *