Владимир Кличко: Искам Тайсън Фюри да победи Дионтей Уайлдър

Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко потвърди пред The National по време на своето посещение в Абу Даби, че няма никакво намерение да се върне на ринга, въпреки че иска Тайсън Фюри да победи шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

Фюри и Уайлдър ще проведат реванш на 22 февруари в Лас Вегас, Невада, САЩ.

През ноември 2015 г., Кличко загуби от британецът с единодушно решение. И една победа на Фюри над Уайлдър би открила вратите за реванш между него и украинската легенда.

„Или Уайлдър ще нокаутира Фюри, или Фюри ще спечели по точки. Лично аз много уважавам Уайлдър – той беше в тренировъчния ми лагер, прекарахме много рундове на ринга. Той е страхотен човек и фантастичен боксьор. Той е постигнал толкова нокаути, колкото вероятно в сегашния момент, няма нито един друг боксьор в тежка категория, включително и аз.

Мисля, и искам, Фюри, вярвате или не, да победи. Може би няма, но ми се иска да успее. А после с него трябва да проведем реванш. Обявявам ли сега завръщането си? Не, не го правя.

Запомнете какво казвам, не обявявам реванш.

Но може да е за добро, когато изведнъж Фюри спечели, ще се отворят много различни врати и ще има вълнение. Но както казах, Уайлдър ще победи с нокаут или Фюри ще победи по точки. „Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *