Боб Аръм: Няма да има битка Фюри-Джошуа, защото Пулев ще нокаутира ЕйДжей

Антъни Джошуа няма да се бие с Тайсън Фюри през 2021 г., така смята промоутъра Боб Аръм. Тъй като той очаква неговият боксьор Кубрат Пулев да победи Джошуа, когато двамата се срещнат за световната му титла на IBF в тежка категория.

„Странно е, че се обсъжда евентуална битка между Фюри и Джошуа. Преди около четири-шест седмици достигнахме до форумалата разпределението на наградния фонд в първия двубой да бъде 50-50, а в реванша 60-40 без значение от това кой е спечелил първия двубой,“ каза Аръм.

„Така че за мен тази новина е стара. Нищо друго не е решено. Има много проблеми с телевизиите и т.н. Сигурен съм, че с времето ще бъдат решени. Има само още два съществени проблема.

Един от проблемите е, че на моят човек Фюри му предстои мач срещу Уайлдър, а Уайлдър не е за подценяване. Спомнете си как всички си мислеха, че Уайлдър ще направи с Фюри в последния двубой онова, което Фюри направи с него. Е, мисля, че ще видим различен Уайлдър в третия мач между тези две момчета. А що се отнася до Джошуа, той трябва да се притеснява от това, че моят човек [Кубрат] Пулев ще го нокаутира.

И това ще бъде краят на битката Фюри-Джошуа. Наистина го вярвам. И така, първо, днес нямаше новина и второ, не мисля, че Фюри-Джошуа ще се състои.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *