Айрън “ Острието “ Баркли претърпя лек удар, в момента се намира в добро състояние

Бившия трикратен световен шампион Айрън Баркли в момента се възстановява в Медицински център Линкълн след като вчера получи удар в своя дом. Неговата племеница Барбара информира, че коравото “ Острие “ е стресиран и уплашен за своето здраве. След като двама членове на неговото семейство са имали проблеми преди години.

“ Стрестнати сме.“ – каза Барбара Уйалдър. “ Той никога не е имал какъвто и да е здравословен проблем. В момента се чуства добре. Според лекаря, той е бил под голямо напрежение.“

Двама членове от фамилията на Баркли, брат му и племенницата му, страдат от рак на белия дроб, рак е болестта, която за съжаление е убила и баща му през 1990 година.

Слава Богу, 54 годишния легендарен боксьор се очаква да се възстанови скоро.

“ Той е добре, говори, изглежда като Айрън.“ добави Барбара.“ Може да ходи и да прави всичко. След няколко дена ще се прибере. Но ще внимава.“

Баркли спечели милиони фенове със своята непримиримост. След страхотни победи над великия Томас Хърнс, с незабравимата война, която проведе срещу легендарните Камени ръце Роберто Дюран. Айрън си спечели репутацията на истински войн и корав тип.

От Fight-bg.com се надявам той да се въстанови бързо.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *