Хюи Фюри: Финансовото предложение за мач с Антъни Джошуа беше смехотворно

Британския претендент Хюи Фюри ( 20 – 0, 10 КО ) разкри в интервю за The Mirror, че е отказал да се бие със своя сънародник световния шампион на IBF в тежка категория ( + 90, 7 кг ) Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ).

Братовчеда на Тайсън Фюри е отказал въпреки желанието си да се бие с Джошуа, заради недостатъчното финансово предложение.

“ Те ни предложиха мач, но парите бяха смешни, „ каза Хюи Фюри. “

Баща ми преговаряше, но те не пожелаха да вдигнат мизата и се насочиха към друг съперник. Още утре бих приел да участвам в такъв двубой. Те обаче говорят глупости.

Те просто ни предложиха мач, за да кажат, че са го направили. Аз още утре съм готов да се бия с Джошуа, ако предложението е финансово изгодно. Това е двубоя, който аз искам. “

joshua-breazeale-fight (21

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 Коментара

 1. Найденов ноември 14, 2016 2:44 am  Отговор

  Смешно е просто.. от една страна да твърдиш ,че имаш амбиция да станеш св. шампион , да ти предложат да завоюваш титлата на тепсия , без да извървяваш дългия път на задължителното претенденство и в крайна сметка да откажеш мача…..

 2. Иво ноември 14, 2016 2:46 am  Отговор

  На какво основание пък трябва точна на брадчеда Хю да му предлагат много пари какво е постигнал до сега? Кой е победил, Каси и Руденко ? Ей ама и тоя от наглите хахах тоя ми е по мазен и от Хърн ама чак лой капе от него. Като иска много пари да бие Джошуа след това ще дойдат

 3. ludmil ноември 14, 2016 3:38 am  Отговор

  Аз пък лично се учудвам, че ви се учудвате:)) Хю Фюри е британец. Братовчед на боксьор на годината за 2015. Баща му е известен и уважан треньор. А той е млад перспективен боксьор. Нормално е да иска повече пари, защото преди всичко е британец, който го познава цяла Великобритания. Нашия човек си го познаваме само в България и може би в Германия. А бокса във Великобритания сега е на друго измерение имат 13 – 15 световни шампиони. Така че затова има претенции. Дали са правилни или не. Всеки сам може да прецени:)))

 4. Иво ноември 14, 2016 3:14 pm  Отговор

  В момента се сещам за двама британски шампиони който са доста компрометирани Бърнс и Магдоналд трябва да направим проучване колко от тях реално са си взели срещите 🙂 За мен тия претенции за много пари са неоснователни има само една победа която заслужава внимание над Руденко не съм гледал срещата но украйнеца в предната си среща срещу Браун беше ограбен

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.