Франки Едгар: Аз все още се забавлявам, когато отида в залата и тренирам тежко

Бившият шампион на UFC в лека категория 34 годишният американец Франки Едгар ( 21-5 ММА ) не изпитва никакъв проблем с мотивацията за предстоящия си двубой срещу 24 годишният мексиканец Яир Родригес ( 10 – 1 ММА ). Срещата между двамата ще се проведе на 13 май на UFC 211 на American Airlines Arena в Далас.

“ Аз все още се забавлявам, когато отида в залата и не се страхувам да върша тежка работа – каза Франки. – Ще се бия на 13 май, а седмица по-късно ще се върна в залата, за да подновя тренировки. Чувствам се удобно в навечерието на мача, но разбира се, има известна нервност, когато трябва да го направите. Това чувствопоказват, че все още сте жив, и вашата работа означава нещо за вас. Ако аз започна да се чувствам прекалено спокоен, тогава аз ще започна да се питам това нещо дали е важно за мен. В момента ММА за мен – това е всичко.

Аз все още съм притеснен за изхода от двубоя по същия начин, както и преди първата си битка. Това означава, че правя правилното нещо, за да постигна желания резултат. Мога да получа шампионски двубой, но ако претърпя поражение на 13 май тогава всички тези разговори няма да имат никакво значение. След срещата с Родригес, ръката ми ще бъде вдигната. Това е единственото нещо, върху което аз съм фокусиран, „ каза Едгар пред FloCombat.

=================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *