Треньорът на Уайлдър: Той е най-големият нокаутьор в световния бокс

Джей Дис, мениджър и треньор на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, заяви, че боксьора му има най- силния удар в професионалния бокс.

Според Дис нокаутиращия удар дава преимущество на Уайлдър във всеки негов двубой включително и срещу шампиона на WBA ( супер ), IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа.

“ Силният удар до голяма степен е дар от Бога. Силата на удара чрез тренировки и използването на правилна техника може да се увеличи само с 10-13%. Но по- голямата част е дадена от Бог. Един човек удря някого и нещо се случва, а друг удря и нищо не се случва. Хората не разбират, че с такъв ръст, като на Дионтей ударите изглеждат тромави. Разбира се, той не е технически перфектен.

Погледнете братя Кличко, Владимир беше най-технически коректният боксьор през последните 20 години, а Виталий притежаваше нестандартна техника. И двамата ще бъдат приети в Залата на славата. Има няколко начина за постигане на желания резултат. Вижте втората битка на Дионтей с Бермейн Стивърн. Първият нокдаун беше технически изпълнен в стила на Владимир – класическо едно- две, вторият и третият – по-скоро като на Виталий. Сигурен съм, че никой няма по- силен удар от Дионтей Уайлдър, “ – каза Дис.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-ortiz-fight%20(64).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Гошо април 7, 2018 7:18 pm  Отговор

    Няма как да си сигурен в това.

  2. ludmil април 7, 2018 11:19 pm  Отговор

    Какъв точно е смисъла от това изказване? Какво точно трябва да ни убеди? 40 нокаутирани чувала:))) Или там колко са. Уайлдър трябваше да нокаутира 33 чувала преди да се бие със сериозен съперник. На Джошуа му трябваше да нокаутира само 16:)) Колкото до това дали той е най- големият нокаутьор в съвременния бокс, всеки си има право на мнение. Моето мнение е различно:)) Всъщност могат да се правят просто сравнения нищо повече, начина по- който Уайлдър нокаутира Харисън и начина по- който го направи Прайс, Уайлдър – Молина и Джошуа- Молина, всеки нека сам да направи своя извод. Но е много по- трудно да си 60 кг, за да нокаутираш някой с един удар и да си дангалак .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *