РДА: Двубоят ми с Ковингтън беше преместен от Бразилия в Чикаго заради Макгрегър

Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дош Аньос смята, че промоушъна е преместил срещата му с Колби Ковингтън от Рио де Жанейро в Чикаго заради скандала, който предизвика Конър Макгрегър на паркинга на Barclays Center преди турнира UFC 223 в Бруклин.

“ Аз пристигнах Ню Йорк, за да обявим официално битката в Рио де Жанейро. Въпреки това, срещата бе преместена в Чикаго, и мисля, че това се дължи на Конър. В UFC станаха по-предпазливи след инцидента с автобуса. Колби наговори много простотии по адрес на бразилците и те се страхуват, че охраната няма да може да се справи в феновете в Рио де Жанейро.

Честно казано, бях разочарован от цялата тази история. Ковингтън победи Демиан Мая в Бразилия и наговори глупости срещу моите сънародници. Нашата битка в Рио де Жанейро изглеждаше добра, щеше да е особено приятно да завоювам колана там. Въпреки това, мисля, че Рио не е Сао Пауло, тук има повече диви фенове, „ каза Дош Аньос.

Срещата между Рафаел Дос Аньос и Колби Ковингтън, в която ще бъде разигран временния колан на UFC в полусредна категория ще се превърне във второто основно събитие на турнира UFC 225 в Чикаго, който ще бъде оглавен от шампионския двубой между Робърт Уитакър и Йоел Ромеро.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *