Простреляха бодигард на Мейуедър, полицията не е сигурна кой е бил мишената

Тази сутрин в Атланта е било стреляно по кола на бившия световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър, в резултат на което бодигард на боксьора е прострелян в крака.

Известно е, че Мейуедър и неговият антураж са се движили с три коли, а когато са паркирали до хотел „Бъкхед“ , до тях е спрял автомобил с непознати, от който е бил открит огън. Бодигардът е откаран в болница, където му е била предоставена цялата необходима помощ. В момента е известно, че неговото здраве не е в опасност.

Според полицията в Атланта три коли от ескорта на Майуедър са напуснали мястото на престъплението и са преследвани известно време от стрелците.

“ Ние вярваме, че г-н Мейуедър е бил в някое от превозните средства и не е бил ранен в същото време. Ние вярваме, че тази стрелба не е бил случайна. В момента се издирва превозното средство, в което са пътували нападателите, „ се казва в изявление на полицията.

Известно е, че раненият бодигард е бил откаран в болница, веднага след като Флойд Мейуедър и неговият антураж са успели да се измъкнат от преследвачите.

https://photo.boxingscene.com/uploads/mayweather-shot.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *