Пропадна срещата между Димитриъс Андраде и Джак Кулкай

Преди няколко дни американския претендент Димитриъс Андраде (23-0, 16 КО) сподели с медиите, че е подписал договор за двубой на 5 ноември в Германия срещу “ редовния “ шампион на WBA в лека средна категория (до 69,9 кг) Джак Кулкай (22-1, 11 КО)

Както обаче се оказа, за екипа на Кулкай, това се е оказало напълно неочаквано, защото те дори не са обсъждали такъв двубой.

Проблемът е в това, че още преди 15 август компанията Sauerland Event, която представлява интересите на Джак, печели търга и уведомява WBA за намерението си да организира мач с Андраде на 5 ноември в Потсдам. Въпреки че Кулкай е подписал договора няколко дни по- късно, американците не са успели да го направят в определения срок, и следователно в германския лагер не са си направи труда да обсъждат организирането на срещата.

Преди няколко дни Андраде все пак е подписал договора. Въпреки това, на 5 ноември тази среща определено няма да се проведе. И въобще не е много ясно дали ще се проведе, тъй като според информацията Андраде има намерение да се бие за титлата на WBO, който преди притежаваше, и която се очаква скоро да бъде освободена от Саул “ Канело “ Алварес, който ще се качи в горната категория.

jack
1 Коментар

  1. Иво октомври 31, 2016 1:15 pm  Отговор

    Не съм изненадан

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.