Ник Диаз: Съвременните бойци нямат тренировъчната етика, за да свалят тегло или да се занимават с жиу- жицу

nik

Лошото момче на смесените бойни изкуства Ник Диаз ( 26 – 9 ММА ) се гордее от времето, в което е усъвършенствал свойте бойни умения през 15 годишната си професионална кариера.

По- големия от братя Диаз беше гост в Opie Radio show, където обсъди тренировъчния си режим и как продължава да бъде равностоен на най- добрите бойци в UFC.

“ Това е нещо, което правя, свалям на 77, 1 кг, “ заяви Диас, който сваля от 88 кг преди мач. “ Видя се в мача на Еди Алварес срещу Конър Макгрегър, че Алварес е по- дребен. Той е по-нисък от Макгрегър. Той трябва да се бие на 65, 8 кг. Но, знаете ли защо той не прави това? Причината е, че той трябва да се подложи на диета, той ще трябва да вложи усилия в това да изтича много километри. Това е нещо, което аз правя. Аз тичам много, тренирам много, и аз съм на тепиха и практивувам жиу-житцу.

Тези момчета нямат черни колани. Но ако го имат, тогава те не разполагат с истински боксови умения. Макгрегър няма черен колан по жиу-житцу. Той току-що започна да тренира жиу-житцу, преди последната си битка. „

Диаз обясни, че коланите не се раздават лесно в Академията на Сезар Грейси.

“ Това е много сериозно нещо да вземете лилав или син колан в Академията на Сезар Грейси. Това става с много труд и пот и аз постигнах всичко постепенно през 2004 г., 5, 6 „, каза Диаз. “ Аз бях един от първите американски бойци с черен колан от Грейси. Аз имам черен колан от дълго време. И това е нещо много голямо. Аз няма да дам колан на никой. Знаете ли, какви са тези хора, които печелят състезания, за да получат такъв колан? Вижте как са го направили. Това не се случва просто така, ако ме разбирате какво имам предвид?

Това отнема много време, за да изучите жиу-житцу, а тези момчета не искат да отделят от времето си, за да го напраят. А те започват да практикуват бокс като нещо традиционно. Те започват да се занимават с кикбокс и това изглежда е достатъчно за тях. „

edi1
===================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.