Начо Беристайн контрира Хулио Сезар Чавес младши за твърденията му, че е умирал от глад

Легенарният мексикански треньор Игнасио “ Начо “ Беристайн няма намерение да влиза в полемика със своя подопечен Хулио Сезар Чавес младши (50-3-1, 32 KO), но наставника не е съгласен с оправданията на боксьора. Припомняме, че Чавес каза, че основната причина за неговото поражение от Саул “ Канело “ Алварес (49-1-1, 34 KO) е била свалянето на килограми за тегловата категория от 74, 6 кг., в която двамата се биха. Според боксьора той почти не се хранил през последните две седмици и се е чувствал изтощен. Това му е попречило да нанася удари и да окаже съпротива на Алварес. Чавес младши е сигурен, че Канело и неговия промоутър Оскар Де Ла Оа умишлено са поставили такива условия с ограничаване на теглото, знаейки, че ще бъде трудно да се вмести в тази рамка. Това беше най- ниското тегло за Чавес от 2012 г.

“ Очаквах в един момент Хулио да започне да нанася удари, но той не го направи. Той твърди, че не е ял почти нищо седмица преди двубоя, но аз го виждах да яде яйца. Хулио изглеждаше добре след подготовката. Аз не искам да му противореча, но аз нямах проблеми с постигането на целта – Чавес да влезе в необходимата категория. Трудно е да се приеме такова поражение, още повече да се разбере какво точно не беше наред „, – каза Беристайн.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. ludmil май 12, 2017 1:17 pm  Отговор

    Абе айде, сега тоя не е за съжаление. Във всичките си предишни мачове тежеше с по 10 – 15 кг повече от съперниците. Само с Фонфара и Канело беше в категорията и беше направен за смях.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *