Майк Перез: Случилото се с Магомед Абдусаламов промени живота ми, но сега съм готов да стигна до върха

Трагичната съдба на Магомед Абдуласамов е оставила дълбока следа в Майк Перез, но той сега е готов да стигне до върха в полутежка категория.

Кариерата на Перез досега беше помрачена от трагедията, когато след победата над Абдуласамов през ноември 2013 г, бе установено, че руският боксьор има голям кръвен съсирек в мозъка. Последвалите мозъчни наранявания имаха трагични и променящи живота последствия за Абдуласамов.

“ Пристигането ми в Ирландия преди 10 години беше най-доброто решение, което някога съм вземал в живота си, но не всичко беше така добре, „ казва Майк Перез. “ Нещата бяха тежки в началото. Имах трудни отношения с човека, който ме доведе. Когато пристигнах, той се беше променил, но намерих мениджъра, който имам сега, и той ми помогна много. Той ми е като баща.

Срещата с Магомед Абдусаламов промени живота ми, „ признава Перез. “ Опитах се да скрия този факт. Признам това едва сега, пазех го вътре в себе си от години. Имах много проблеми в социалните медии с хора заради случилото се. Започнах да пия много, да правя много глупави неща, и да не тренирам. Беше трудно.

Тренирах усилено за срещата с Александър Поветкин, но след това когато се прибирах вкъщи аз започвах да пия, „ признава той. “ Правех го през целия лагер преди битката. Когато той ме нокаутира в първия рунд, дори не ми пукаше.

Въпреки че непосредствено след тази среща, обявих, че се оттеглям от бокса, аз се радвам, че това се случи, защото това беше нещото, което ме събуди. Това беше лошата страна в живота ми, която не можех да контролирам, но отново се намерих и благодарение на Бог сега се чувствам добре.

Бях разочарован от загубата си от Майрис Бриедис. Това беше първата ми голяма битка през последните две години и можех да се справя по-добре. След битката видях едно интервю, в което Бриедис казва, че не съм добър и тем подобни неща. Помислих си ‘ каква малка кучка ‘ . Ако не бях толкова добър, защо не спря да ме държи, след като го докоснех. Ако той се биеше с мен по начина, по който се биеше с Александър Усик, щях да съм го нокаутирал. Това беше страхотна битка и Бриедис се справи добре. Той показа, че Усик може да бъде победен.

Срещата не завърши добре с Бриедис, но вярвам, че мога да стана световен шампион в полутежка категория,
“ заяви Перез, който се завърна с победа над Пабло Магрини през февруари. “ Не знам дали е защото съм кубинец, но е трудно да намеря промоутър и битка и да се върна на високо ниво. Знам, че имам таланта, така че трябва да продължа да блъскам и да видим какво ще стане. „

http://www.boxingnewsonline.net/wordpress/wp-content/uploads/2017/07/Mike-Perez.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *