Лукас Браун се завръща на 2 юни

Бившият световен “ редовен “ шампион на WBA в тежка категория 38 годишният австралиец Лукас “ Татенцето “ Браун ( 24 – 0, 21 КО ) ще направи своето завръщане на боксовия ринг на 2 юни в Club Punchbowl в Сидни, Нов Южен Уелс. Неговия опонент ще бъде обявен впоследствие.

Миналата година Браун беше уличен в употреба на забраненото вещество остарин. Той и до този момент отрича да го е използвал умишлено. Сега, якият австралиец е готов да се върне на ринга.

“ Връщам се, аз съм ядосан и искам да удрям наред. Аз съм готов да си върна моето! „ – каза кратко и ясно Браун.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

 1. Между редовете май 19, 2017 12:22 am  Отговор

  Тоя колко пъти вече го хващат със сериозен допинг и накрая все същото, все едно витамини е пил, смешни наказания?!?

 2. Митко май 19, 2017 12:36 am  Отговор

  Колкото и Поветкин и за това не присъстват във ранг листите.

 3. Между редовете май 20, 2017 1:50 am  Отговор

  1-о тоя е хващан 2 пъти, 2-о Поветкин не е хващан с ъс сериозен допинг в такива количества.1-я път се били объркали, 2-я път с мелдония го знаем.Да не говорим, че и в двата случая после се оказа, че тестовете на американските лаборатории са доста съмнителни, и то сравнявано не с руски, а с други независими лаборатории.Отделно има и логика, за чий х*й на всички тестове показва, че е чист, и дни преди мача ще взима 0.000001 микрограма мелдоний?!?
  Тъпото е, че оплюването беше по всички медии, а после когато се оказа, че са „сгрешили“, не беше отразено по същия начин по медиите.За мелдония въобще почти никъде не се каза впоследствие какво се случи.Въобще не говоря за разсъждения в статиите на тема „къде е логиката“ с тоя мелдоний дни преди мача.

  • Митко май 20, 2017 1:59 am  Отговор

   А ти тоя знаеш ли във какви количества е хващан ? И двамата ги хванаха със остарин вторите им пъти… Кленбутерола е много сериозна химия….Свободно можеш да си го вземеш от аптеката за 2-3лв като средство за по добър въздух… Преписва се за астматици. Тия руснаци яко ги освиркваха на олимпиадата и до заслужено….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *