Карл Фроч: Наистина не разбирам защо Джошуа пренебрегва Уайлдър

Бившият свртовен шампион в супер средна категория и експерт – анализатор на Скай Спортс Карл Фроч е нетърпелив да види обединителен двубой в тежка категория между шампионите на IBF, IBO и WBA ( супер ) Антъни Джошуа (20-0, 20 KO) и на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO).

Според Фроч, натиска сега е върху Джошуа да се срещне с Уайлдър в следващият си двубой.

“ Аз наистина не разбирам защо Джошуа пренебрегва Уайлдър, той изглежда доволен да го кара да чака. Уайлдър е съперникът, с когото искаме да го видим да се бие и когото трябва да победи, „ каза Фроч пред Скай Спортс.

“ Винаги има натиск върху Джошуа, но благодарение на Дионтей Уайлдър, този натиск е много по- голям този път, защото много хора започват да задават въпроси, ‘ Той ще победи ли? Кога ще се бие Джошуа и ако ли не, защо не? ‘ Изведнъж се появи боксьор, който разбива съперниците си на пух и прах и изглежда фантастично правейки го.

Уайлдър е впечатляващ, има невероятна мощ, неудобен е, опасен е, и когато нарани някой, не го изпуска от кукичката си – за разлика от Владимир Кличко. Независимо от това, което казва и прави, Уайлдър е голям и страшен, и появярвайте ми, когато Джошуа и Роб Макракън седнат и гледат Дионтей Уайлдър, ще осъзнаят, че на 100 процента – това е много опасна битка.

Има много голям натиск върху Джошуа. Казах, че искам Уайлдър да ги накара с Роб да се изпотят малко в битката му срещу Ортиз и той направи точно това. Но сега, когато светът гледа Джошуа, когато е разпродал още един стадион, за да го види, срещу друг световен шампион, напрежението определено нарасна.

Джошуа трябва да победи Паркър, но също така има значение и начина по- който ще го направи. Той наистина може да изпрати послание до Уайлдър. Паркър е непобеден, световен шампион – съперник, с какъвто Уайлдър не се е срещал – и ако той свърши работата си и изглежда наистина впечатляващо, независимо дали победи Паркър по- точки или го нокаутира, това не само ще бъде послание, но и ще свали напрежението от Джошуа. „

Тази събота вечер Антъни Джошуа ще се изправи срещу шампиона на WBO Джоузеф Паркър на стадион „Милениум“ в Кардиф, Уелс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Митко март 29, 2018 6:02 pm  Отговор

    Какво послание ще изпрати, Паркър е най слабия световен шампион във историята след Чарлз Мартин. Победите му над Такам, Анди и Фюри бяха доста спорни. Срещу ония румънски чувал Разван Кожану пак нищо не показа.

  2. Иво Николов март 29, 2018 7:29 pm  Отговор

    „Уайлдър е впечатляващ, има невероятна мощ, неудобен е, опасен е, и когато нарани някой, не го изпуска от кукичката си – за разлика от Владимир Кличко“

    Това е една доста добра причина Джошуа да бяга от Уайлдър като ущипана булка.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *