Кале Зауерланд: При победа Кубрат Пулев ще стане официален претендент

Кале Зауерланд, промоутър на Кубрат Пулев (23-1, 12 КО), каза на днешнешната прескоференция преди съботния двубой на Пулев срещу бившият световен шампион на WBC в тежка категория Самюъл Питър (36-5, 29 КО), че при победа българина ще стане официален претендент за световната титла.

“ Радвам се, че съм в тази прекрасна държава. Бих искал да благодаря на българската федерация, която помогна да организирам това събитие. Мисля, че битката е голяма възможност и за Кубрат Пулев и за Самюъл Питър “ , коментира Кале Зауерланд на официалната пресконференция в София.

“ В събота ще е първият мач на Кубрат Пулев на българска територия, за него той мечтае от много години, за него това е един голям шанс, ако Кубрат победи, то той ще стане официален претендент за световната титла.

За Кубрат това е една голяма възможност да се изправи срещу един опасен съперник, който има силен удар, както и е бивш световен шампион. Имате чудесна зала, има около 1000 билета за двубоя, които не са изчерпани, ще пуснем и промоционални билети. „

kale1

=================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Ангел декември 2, 2016 8:16 pm  Отговор

    „ако Кубрат победи, то той ще стане официален претендент за световната титла“ За коя световна титла е въпросът… IBO?!? 😀 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.