Еди Хърн: Антъни Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев, ако Владимир Кличко откаже да проведе реванш

Еди Хърн, промоутър на световния шампион на WBA ( супер )/IBF/IBO в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ), заяви, че ако украинската легенда Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) откаже да проведе по- една или друга причина реванш с неговия клиент, тогава британеца ще направи задължителна защита срещу Кубрат Пулев ( 25 – 1, 13 КО ), най- вероятно на Милениум Стейдиъм в Кардиф тази есен.

“ Ако Кличко се върне и каже, че не иска реванш, тогава ще се бием с Пулев, без съмнение. Говорих няколко пъти с мениджъра на Кличко Бернд Бьонте.

Бернд ми каза, че Кличко ще прекара две седмици със семейството си и след това той ще вземе решение. Разглеждаме опциите сега за реванша, докато чакаме Кличко, защото трябва да имаме представа за датите и вариантите. „

Ние разглеждаме като варианти Китай, Дубай и Катар. Както и Щатите и Милениум Стейдиъм в Кардиф.

Владимир може да каже ‘ Колко са парите? ‘ И очевидно, ако има предложена апетитна сума пари от друга държава, тогава той ще иска да проведе реванша още по- силно.

Би било невероятно, ако организираме битката в друга държава. Трябва да знаем какво ще правим до края на юни, „ каза Хърн.

Кубрат Пулев трябва да получи шанс да се бие за титлата на IBF, но Джошуа ще запази колана си, дори и ако проведе реванш с Кличко.

“ Можем да се опитаме да получим отсрочка от IBF, която може да бъде дадена, но може и да не бъде.

Разговорях с промоутъра на Пулев Кале Зауерланд с когото се познаваме доста добре.

Ако се бием отново с Кличко, можем ли да получим отсрочка от IBF или ще се опитваме да сключим сделка с Пулев?


Ние трябва да се бием с Пулев в даден момент. Ако Джошуа не се бие с Пулев в следващия си двубой, тогава той ще се бие с Пулев след като проведе реванш с Кличко. “

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
8 коментара

 1. N май 12, 2017 8:45 am  Отговор

  И двамата нямат талант, но и двамата имат физика , джошуа има мускули, а кубрат изключителна сила по рождение. Във всеки случай този двубой ще се превърне в трилър, от който феновете само ще спечелим!

  • Ivo май 12, 2017 9:46 am  Отговор

   Незнам за какъв трилър говориш! Виж Джошуа какво направи с Кевин Джонсън и Клинча, след това гледай Пулев какво направи с тях! Двубой с двубой не би трябвало да се сравняват, но и на мен колкото и да ми се иска, трябва да стане чудо нашия да бие!

   • N май 12, 2017 11:01 am  Отговор

    Пиши „трилър“ като понятие в гугъл и ще разбереш какво имам впредвид .Не съм казал, че Кубрат ще бие, напротив ще има кърваво меле от което ние като българи едва ли ще се радваме накрая, но феновете на бокса ще са доволни, ,, много хора мразят изтичноевропейците (Пулев,Поветкин,Валуев) и с радост ще гледат някой негър ги пребива

 2. Ivo май 12, 2017 9:56 am  Отговор

  За Кобрата най-добре би било да има реванш Джошуа-Кличко и IBF да резнат Джошуа, и да оваканти титлата, за която да се бият Пулев-Такам. Това му е шанса, но като гледам Кале какви ги върти с Еди може и да изчакат реванша с Клинча да мине и тогава да има бой, всичко това за пари го прави Кале!!! В този случай ще трябва да се моли Пулев трябва да се моли Клинча да бие, тогава или да се оттегли или да има пак реванш с Джошуа и IBF вече да им писне и да стане историята с Фюри! Във всеки случай Кобрата трябва да има ОГРОМЕН късмет да стане шампион! След това ще наприви една две защити (евентуално) и в обединителен мач (за много пари) всичко за него да приключи!

  • N май 12, 2017 11:06 am  Отговор

   А дано да стане с Такам и аз това се надявам, а че Зауерланд са интересчии е ясно , и аз мисля. Че мач с Такам не ги устройва

 3. Васил май 12, 2017 10:57 am  Отговор

  и какво става ако в реванша победи Кличко и му вземе титлите,криви сметки си прави тоя

 4. Митко май 12, 2017 11:24 am  Отговор

  Алчен гъз е тоя Хърн, няма наяждане…. Готов е да си продаде гъзЪ на китайците.

 5. Xaxa май 12, 2017 1:30 pm  Отговор

  Ако дадат повече, и на сомалийците ще го даде

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *