Доминик Бризийл: Братът на Уайлдър ме удари като някаква скапана путка

Доминик Бризийл разказа подробности от скандала, който възникна между него и световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и очаква да получи възможност да се бие с него.

Бризийл влезе в конфликт с Уайлдър и неговия екип през февруари 2017 г. във фоайето на хотел Westin Birmingham в Алабама, след битката на шампиона с Джерълд Уошингтън.

“ След битката между Джераъд Вашингтън-Дионтей Уайлдър, в която подрепях Уошингтън, който е добър мой приятел, се прибрах в хотелската стая, за да взема душ. След това заедно с моето семейство и екипа ми решихме да вечеряме. Слязохме в лобито на хотела, където видях Дионтей Уайлдър. Реших да го поздравя за успеха, той се насочи към мен придружен от около 20- 30 човека. Тогава осъзнах, че той идва с нагласата да вдигне скандал. Той застана пред мен и започна да крещи някакви откачени неща в лицето ми. Наистина не знаех какво става, защото пред мен имаше много хора. Някой започна да ме бута, друг да ме дърпа. В един момент бях избутан до рецепцията, тогава осъзнах, че всички искат да ми се нахвърлят…

Опитах да се измъкна като тръгнах към ресторанта, но някой ме удари отзад в главата. В последствие се оказа, че това е бил брата на Дионтей Уайлдър, който не само, че ме удари в гръб, но дори се скри сред тълпата от хора, като някаква скапана путка. Но това, което се случи беше излишо. Никога не трябва да се разправяте с един мъж пред жена му, и пред децата му. А тук говорим за световния шампион в тежка категория. Защо той се нуждаеше от 20, 30 души?

Дори ако той има проблем с мен, ние сме мъже, ние сме професионални боксьори, затова ще се разберем като мъже. Независимо дали това ще бъде на улицата или край ринга, но на 1 човек не трябва да му скачат 30.

Оттгогава не съм се виждал с Уайлдър. Всичко това ме мотивира, това е причината, поради която се боксирам, това е причината да усъвършенствам уменията си. Когато видя някой като Уайлдър, особено в последната му битка срещу Ортиз, когато нещо не му потръгне, той винаги започва да се държи като полудял, включва вятърната мелница. И определено чувствам, че съм по-добър боксьор. Определено съм по-голям, по-силен и по-бърз от него. Сега трябва да получа моя шанс, „
каза Бризийл.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 коментара

  1. ludmil април 5, 2018 4:39 pm  Отговор

    Пред не харесвах Бризийл, че не е точно мой тип боксьор, но определено сега го харесвам, защото е мъжкар и не се страхува от никого. “ Отнесения от вигъра “ е такаъв, Убеден съм, че няма да има битка с Джошуа и не по- вина на Хърн, а заради “ Отнесения „. Но поне ще се оправдава.

  2. бандит април 5, 2018 7:49 pm  Отговор

    Ако наистина Уайлдър го е направил пред жената и децата му значи е абсолютен чекиджия.

  3. Иво Николов април 5, 2018 7:56 pm  Отговор

    Аз гледах запис в тубата преди време на въпросния скандал между Уайлдър и Бризийл в хотела но Уайлдър не е посягал а само крещеше.И ако е имало удар срещу Бризийл то не е от него а от някой от антуража му.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *