Дейна Уайт: Не знам дали Конър Макгрегър отново ще се бие в UFC

http://cdn.lowkickmma.com/wp-content/uploads/2016/04/DanaWhiteConorTalkingAtPresser.jpg

Президента на UFC Дейна Уайт, в интервю за ESPN, заяви, че няма да оказва помощ на Конър Макгрегър при решаването на проблемите му със закона във връзка с атаката срещу автобуса превозващ участниците в прескоференцията преди турнира UFC 223 и също така заяви, че не знае дали „Прословутия“ ще се бие отново.

“ Обикновено да, щях да направя всичко по силите ми, за да помогна на моето момче, „ каза Уайт. – Но не и в тази ситуация. Той дойде в „Барклис център“, атакува нашите бойци и атакува моите служители с дузина хора. Не! Няма да получи моята помощ.

Това не е типично за Конър Макгрегър или за някой от моите бойци. Луди неща се случват в спорта, имате работа с хора с личен живот и всякакви други проблеми. Но в историята на UFC това определено е най-лошото нещо, което се е случвало. Това не беше Конър Макгрегър, когото познавам.

Честно казано не знам отговора на този въпрос (ще се бие ли Макгрегър отново в UFC). Работихме по нов договор и нов план за него през цялата тази седмица, а след това той пристига и всичко това се случи. Това никога преди не е ставало. През следващите няколко седмици трябва да видим как всичко това ще бъде решено по отношение със закона, а след това ще седнем и ще разговаряме с Конър.

Аз съм разочарован. Конър е не само най-голямата звезда в UFC, той е една от най-големите звезди на планетата в спорта и развлеченията. Той има дете. Той има светло бъдеще с UFC – работихме върху нова сделка, по която щеше да получи големи пари. Нямам обяснение. „

http://cdn.lowkickmma.com/wp-content/uploads/2015/05/vice-conor650.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *