Дейвид Хей: Ударната мощ на Белю не ме впечатли, но той е по- добър боксьор, отколкото очаквах

На Дейвид Хей му остава по-малко от месец до реванша в тежка категория срещу Тони Белю, след като допусна изненадваща загуба от него с технически нокаут в единадесетия рунд миналатз година.

По- време на среща с медиите за предстоящия двубой Хей заяви, че не е бил затруднен от мощта на 35-годишния ливърпулец – въпреки загубата с технически нокаут, която е завинаги вписана в неговия рекорд.

“ В много от предишните си битки аз бях напълно легитмно повален в нокдаун или наранен, в срещата с Белю аз поех много от ударите му, така че много добре знам кога един бокьор може да причини болка, „ каза Хей. “ В нито етап от тази 11 рундова битка, не почувствах, че „краката ми са омекнали от мощта на ударите му.“ Знаех, че това ще бъде така още преди битката.

Това, което обаче подцених, е колко е ловък и неуловим – той има много по- добра защита, отколкото очаквах преди първата битка. Беше много хитър, умело завърташе рамото си. Той действаше много разумно, когато го атакувах, нанясайки доста безсмислени удари. Той направи това, което би направил всеки боксьор от световна класа и неутрализира необмислите ми атаки.

Браво на него, подценявах неговите умения. Той се боксира отдавна, като мен, така че може би беше глупово от моя страна да не взема под внимание, че той може да направи това. Човек живее и се учи, но сега знам какво може и очаквам той да е още по-добър от предишния път и очаквам една вълнуваща битка от началния гонг, „
каза Хей.

Реванша между Дейвид Хей и Тони Белю ще се проведе на 5 май на 02 Арена в Лондон, Англия.

https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/galleries/x701/220595.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *