Дани Гарсия : Аз съм най- добрият боксьор в полусредна категория

Световния шампион на WBC в полусредна категория ( до 66, 7 кг ) Дани Гарсия ( 32 – 0, 18 КО ) счита себе си за най- добрият боксьор в дивизията.

Припомняме, че преди няколко дни официално беше обявено от WBC, че обединителния двубой между Дани Гарсия и шампиона на WBA Кийт Търман ще се проведе на 4 март. No първоначално Гарсия ще трябва да преодолее Самюъл Варгас.

“ Аз от дълго време се намирам в списъка на най-добрите боксьори в полусредна категория, така че аз трябва да бъда считан за лидер в тази категория. В момента, аз съм фокусира върху предстоящата си среща срещу Варгас, а след това ще се бия с Търман. Това ще бъде най-големият боксов двубой за 2017 г. Много говорят за Кийт, сякаш е някакъв свръхчовек, който може да лети, но той не е направил нищо. Унификацията на поясите е моята цел за следващата година. Моето пътуване започва с Варгас „, – Дани Гарсия

dani
2 Коментара

  1. Иво октомври 31, 2016 9:14 pm  Отговор

    Ще заложа на Търман в тая среща

  2. ludmil ноември 1, 2016 12:27 am  Отговор

    Разбира се, че Търман ще нокаутира тоя “ bum “ :))) А не вярвам такъв мач да има, Дани ще избяга:)) Той е # 1 в моята класация за най- противни боксьори:Л))) Уайлдър дори ми е по- симпатиченЛ:)))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.