Гегард Мусаси: След края на вашата кариера в ММА, единственото нещо, което ще ви остане, ще са част от феновете и глупавите спомени за глупавия пояс

musasi

Бившият шампион на Strikeforce Гегард Мусаси ( 41 – 6 – 2 ММА ) разговаря за UFC, за кариерата си в ММА и за бъдещия си съперник.

На теория Мусаси може да проведа трети мач с Роналдо “ Алигатора “ Соуза, но холандеца предпочита да изчака и вместо това да проведе двубой с Люк Рокхолд:

“ Не искам да се бия с него сега. Ако те ми дадат тази среща (с Алигатора ) през март, аз ще приема. Последният път, когато се бих с него, аз не исках да го правя. Но Дейна Уайт ми се обади лично, и поставен под този натиск, аз се съгласих. Срещата се проведе след един месец. Аз не бях в настроение за битка. Малко преди това, се бих с Муньос.

Мисля, че на мен ми остава един двубой до шампионския мач. Затова, аз ще се възползвам от тази среща, когато съм готов. Не ме е страх от никого. Но аз трябва да бъда разумен. Бих предпочел да се бия с Люк Рокхолд, защото от такъв двубой бих имал по- голяма полза.

Моята цел е да се бия с Люк Рокххолд и да получа шампионския мач. “

Въпреки факта, че Мусаси беше готов да се изправи след кратко предизвестие срещу Антъни “ Тътена “ Джонсън или Тим Кенеди на UFC 206, холандеца твърди, че ще бъде по- внимателен в такива ситуации и няма да се съгласява да се бие след кратко предизвестие или ако той е контузен.

“ Защо не бих го направил? В крайна сметка никой няма да ви поздрави за това, че сте участвали в мач след кратко предизвестие. Те ще кажат: ‘ Е, ти загуби от този боец. ‘ Така че, аз ще бъда по- разумен.

След края на вашата кариера, никой няма да ви благодари за вашата работа. Всичко, което ще ви остане = ще са част от феновете, може би, глупави спомени за глупавия пояс, както и парите, които сте изкарали. Така че, аз не съм тук, в името на славата или нещо подобно. Аз съм тук, за колана, и аз смятам да си купя по- хубава кола. “

musasii
==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.