Бари Хърн: Преговорите за двубой Джошуа – Уайлдър ще започнат тази седмица

Бари Хърн смята, че преговорите за обединителна битка в тежка категория между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще започнат тази седмица.

Джошуа добави колана на WBO към своите колани на IBF, IBO и WBA ( супер ), след като победи Джоузеф Паркър в Кардиф в събота. Близо 80 000 фенове подкрепяха британеца на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф. Уелс.

След битката Джошуа предизвика шампиона на WBC Дионтей Уайлдър и председателят на Matchroom Sport Бари Хърн, баща на Еди Хърн, очаква двете страни да започнат преговори в близко бъдеще.


“ Антъни Джошуа наистина иска да се бие с Дионтей Уайлдър, „
каза Хърн пред BBC Radio 5. “ Джошуа иска да събере всички колани и тази карта трябва да се изиграе от Уайлдър, но от търговска гледна точка Джошуа е много по- значим от него. Мисля, че Уайлдър ще дойде във Великобритания, защото в съвременния боксов свят, милионите долари, които Уайлдър взема за битка, са доста нищожни, в сравнение с парите които го очакват за битка с Джошуа. Преговорите трябва да започнат тази седмица. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво Николов април 2, 2018 9:35 am  Отговор

    Да се чуди човек на кой да вярва вече.Едни казват започват преговори за мача Джошуа – Уайлдър а други казват че мача няма да е тази година.Откачена история….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *