Анди Руиз младши предизвика Адам Ковнацки

Бившият претендент за световната титла в тежка категория Анди Руис младши заяви, че няма да провежда междинни или разгряващи битки, докато не получи някой наистина класен боксьор за съперник.

След загубата си от Джоузеф Паркър през 2016 г., 29-годишният Руиз младши не се боксира повече от година. През тази година той нокаутира Девин Варгас, а след това победи по- точки опитния ветеран Кевин Джонсън. Сега мексиканския боксьор си е поставил за цел двубой срещуи поляка Адам Ковнацки.

“ Адам Конвнацки е страхотен боксьор с история, която е подобна на моята – дебело хлапе от малък град, бързо и силно. Вярва в уменията си точно като мен. Той е непобеден боксьор ​​с добър рекорд. Аз се фокусирам върху организирането на тази битка. PBC, Адам, нека го направим! Кой ще спечели тази битка и как? Ако наистина сте мой фен или ме подкрепяте, изпратете това съобщение на Ковнацки. „

“ Джарел Милър – няма нужда да му казвате, че представлявам истинска заплаха и че трябва да ме избягва на всяка цена. Просто искам да се бия с най-добрите. Няма да се върна на ринга, докато не срещна достоен противник. Не става въпрос за пари, а за наследство. Най-трудното нещо в бокса не е да избегнете удар, а да направите така, че най-добрите да се срещнат с най-добрите, „ написа Руиз в социалната мрежа.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *