Треньорът на Паркър очаква Джошуа да се боксира от дистанция с Пулев докато не настъпи нокаута

Кевин Бари, треньор на бившият световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър, вярва, че Кубрат Пулев е най- подходящия съперник за Антъни Джошуа.

Джошуа ще защитава световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO срещу Пулев след няколко часа.

„Вярвам, че това е перфектната битка, а Кубрат Пулев притежава перфектният стил, срещу когото Антъни Джошуа да изглежда страхотно. На 39 години Пулев е един от най-възрастните боксьори в тежка категория. Той не притежава мощ и работна етика, за да затрудни Антъни Джошуа. Той действа методично в своите атаки, но е корав,“ каза Бари.

„Пулев показа, печелейки 3 от последните си 4 битки по точки, че не притежава нокаутиращ удар, за да принуди Джошуа да се защитава. С предстояшия двубой срещу Тайсън Фюри, Джошуа ще гледа да контролира Пулев от дистанция, като го удря чисто и често, докато дойде нокаутът.“4 коментара

 1. Найденов декември 12, 2020 11:00 pm  Отговор

  Кевин Бари ми се струва ,че е прав за повечето неща … но в тоя спорт не винаги има логика

 2. Пламен декември 12, 2020 11:27 pm  Отговор

  Съгласен съм, на хартия работата ясна и много философства бари, но за какво беше подготвил неговия състезател с/у Джошуа? За да избута криво-ляво мача на крака и дотам..
  Обобщено Джошуа превъзхожда кубрат физически, по-експозивен е и с по-добър арсенал. Кубрат има много по-добра игра с крака и чувство за дистанция. Защитите и на двамата имат пробойни.. Това е бой, всичко може да се случи

 3. Найденов декември 13, 2020 12:08 am  Отговор

  Не е ясно ,каква тактика ще има Джошуа.Има вероятност да се хвърли да го нокаутира в рамките на първите три рунда. Джошуа има много нокаути в началото на мачовете.От друга страна в първите три рунда Пулев винаги е слаб ,даже и срещу посредствени съперници.

 4. Найденов декември 13, 2020 12:11 am  Отговор

  Аз ще гледам всяка секунда от мача с известно количество страх.Въпреки това се надявам нашия да тресне,нокаутира Джошуа насред Лондон. Цяла България ще излезе по улиците,няма студ,няма пандемия.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *