Треньорът на Йълдърим: Битката срещу Авни няма да е лесна за Канело

Джоел Диас, треньор на претендента в супер средна категория Авни Йълдърим, заяви, че боксьорът му е способен да поднесе голяма изненада срещу Канело Алварес на 27 февруари в Маями, Флорида.

„Той е много интелигентен, много трудолюбив, фокусиран, учи се много добре. Сега той е съвсем различен боксьор. Когато говорихме за битка с Канело, той беше в Германия, но тъй като границите са затворени и времето изтича, мениджърът му ми каза, че Авни има нужда от мен и отидох в Турция, за да се срещнем с него в Истанбул. Сега сме в Анталия, където разполагаме с всичко. Той просто искаше да тренира с мен,“ каза Диаз.

„Знаем, че задачата е много трудна, но няма нищо невъзможно, ако имаме самочувствието, работата и стратегията. Така че нека продължим да работим усилено, докато дойде денят, за да дадем на феновете онова, което искат да видят, добра битка. Трябва да подготвя моя боксьор възможно най-добре за двубоя срещу Канело. Всички искат да знаят какъв е планът за атака, но има треньори, които забелязват всичко, което правите. Няма да предоставя плана за атака. Просто ви казвам, че битката няма да е лесна за Канело, на когото се възхищавам. Аз съм негов фен, но правя анализ и след това съставям интелигентен план, добра стратегия и добра подготовка, за да се изправим срещу най-добрия боксьор от тази ера.

Авни е силен психически. Той има голямо сърце и има топки. Той ще излезе на ринга с намерението да откъсне главата на Канело. Ако вашият боксьор има кураж, издръжливост, мощ и положителна психика, тогава няма какво да го спре. Ако не беше така, нямаше да съм тук. Няма да отида да се правя на глупак.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *