Кристофър Лавджой: Не съм подписвал договор за мач с Бърмейн Стивърн

Непобеденият американски боксьор в тежка категория Кристофър Лавджой предупреди промоутъра Дон Кинг да не използва името му, за да продава шоу, което ще се проведе след само двадесет дни.

Лавджой, който беше остранен от битката срещу Дейв Алън от Кинг миналата година заради спор около договорът им, бе утвърден като съперник на Бърмейн Стивърн на 29 януари.

В момента Лавджой тренира за завръщането си, и не знае нищо за мач със Стивърн и твърди, че не е подписвал никакъв договор за срещата.

„Днес се обадих на Дон Кинг и го попитах, ‘Какво става с мача ми, човече? Този ли е мачът, за който говорехме?’ И тогава той ми отговори, ‘да, да, казах ти, че всичко е наред,’“ – обясни Лавджой.

„Но докато не видя договор с моето име, опонент, дата и местоположение върху него и не получа депозит, няма да започна подготовка.

Ако се бия, ще разберете първи! Ще говоря всякакви неща! Не вярвайте на цялата тази шумотевица. Много приказки и никакви действия от Дон Кинг. Покажи ми парите? Моля те, не използвай името ми, за да продаваш шоуто! Продавам билети. Ние знаем това!

Крал на депозита! Престани. Откажи се!

Не мисля, че тези чекове имат покритие, така че имам нужда от депозит. Пари в брой. Чувам, че не плащаш на боксьорите си онова, което си им обешал.“.

Без двубой от януари поради пандемията, кариерата на Кристофър Лавджой продължава да е в застой поради правен спор с Дон Кинг.
1 Коментар

  1. Иваил януари 10, 2021 1:51 pm  Отговор

    Тоя някой гледал ли го е? Добър ли е?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *