Бъди Макгърт: Дионтей Уайлдър не трябва да излиза на ринга срещу Тайсън Фюри с нагласата да го убие

Треньорът Бъди Макгърт смята, че Дионтей Уайлдър ще има проблеми на 24 юли, ако излезе на ринга с намерението да нарани Тайсън Фюри в третия им мач в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

„Мисля, че Уайлдър би могъл да победи, но в момента той е толкова обсебен да си отмъсти, че психически изразходва много енергия,“ каза Макгърт.

„Струва ми се, че онова, което трябва да направи, е, да не влиза в мача с нагласата, ‘Ще го убия’.

Влез в мача с нагласата, ‘Ще го победя;’ но трябва да си разумен. Не може да излезе на ринга с мисълта, ‘Ще го смажа, ще направя това, ще направя онова.’ Тайсън Фюри е винаги спокоен, винаги е спокоен в битка, а най-спокойният боец винаги е по-добрият боец.

Честно казано, мисля, че да се върнеш след загуба помагат наистина дребните детайли и един от тях е изучаването и опознаването на боеца. Трябва да изучиш боец, да го гледаш на чувала. На лапите няма да може да изучиш боеца. Аз също мога да изглеждам добре на лапите, а съм на 57. Ето защо Уайлдър не може излезе на ринга с нагласата, ‘Ще го убия.’ Трябва да е разумен когато се изправи срещу Тайсън Фюри.“1 Коментар

  1. k юни 20, 2021 2:07 pm  Отговор

    Не знам защо , но не отписвам Бионсе. Ще има изненади. И напук на всички смятам, че той ще бъде по-спокойният в мача. Лично аз ще заложа 50-100 евра за Бионсе. Хубав коефицент.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *