Бившият диетолог на Усик и Ломаченко: Кубрат Пулев се провили в подготовката за двубоя срещу Антъни Джошуа

Бившият диетолог на Александър Усик и Васил Ломаченко Александър Фока, който работеше с Кубрат Пулев в подготовката за двубоя му срещу Антъни Джошуа, счита, че Пулев не се е подготвил по най-добрия начин за мача.

Преди две седмици Джошуа защити световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория след като нокаутира Пулев в деветия рунд.

„Не, той не изпълняваше онова, което му казвах. На два пъти на български език му дадох съставено хранителното меню. Но той се хранеше както сметнеше за необходимо. Въобще не му даваха да яде каша. Колкото и пъти да му казвах, че с нея ще качи килограми. Той вечеряше риба със салата, на обяд също не се хранаше особено много с каша. Изобщо не се хранеше правилно. Там картофи със сос,“ каза Фока.

„Всъщност проблемът му беше, че щом сте поканили човек и му плащате, въпреки че все още нищо не са ми платили за работата, тогава защо го каните? Нали? А аз смятам, че най-добре от всички разбирам. Провал в подготовката е подготовка към провала. Дали ще продължа да работя с него? Засега той няма планиран бой. Всичко е относително. Утре ще се събуди и ще каже ‘не’. Или ще каже давай да продължаваме да работим заедно. Това са работни отношения.“
2 коментара

  1. Ivo януари 2, 2021 12:07 pm  Отговор

    Нищо ново под слънцето! Той сам си е треньор, сам си е диетолог, сам си е спаринг партьор. Ако имаше и още един като него да се бие за някоя вакантна титла, щеше вече да е световен шампион, но това в някой паралелен свят. Сега тоя дето много говори ще почака с хонорара, първо да оправим нещатата с Белмекен и чак тогава с него! 🤣

  2. ludmil януари 2, 2021 5:35 pm  Отговор

    Нищо изненадващо

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *