Ронда Раузи: Радвам се, че загубих два пъти в UFC и се озовах в WWE

След успешният дебют в професионалният кеч на WrestleMania 34, бившата шампионка на UFC в категория петел Ронда Роузи заяви, че е доволна от загубите си от Холи Холм и Аманда Нунеш, което в крайна сметка я отведе към World Wrestling Entertainment.

“ Мислех, че никога няма да кажа нещо подобно, но се радвам на тези две поражения в UFC, тъй като те ме доведоха тук. Това си струваше. Всичко случващо се в живота си има причина. Никога не съм мислила, че ще бъда благодарна за загуба, но времето е отличен учител. Има много хора, които се сблъскват с трагедии и са сигурни, че нищо не може да излекува раните им.

Всичко, което мога да посъветвам тези хора е – оставате на времето да постави всичко на мястото си, дори ако ви се струва, че няма да промени нищо. Не можете да знаете какво ще се случи по-нататък и къде ще ви отведе животът ви. Всяка пропусната възможност е скрита благословия. Наистина вярвам в това, “ каза Раузи.

Ронда Роузи беше доминираща шампионка и една от големите звезди на UFC, но след като претърпя две загуби с нокаут, спря да се състезава в смесените бойни изкуства.

https://fightnews.info/img/pages/37056_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. animsaj април 11, 2018 12:08 am  Отговор

    Ко да каже булката. Ако беше била сега щеше да обяснява, че се радва, че е в UFC. Който (ѝ) плаща поръчва музиката.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *