Мениджъра на Уайлдър: Не преговаряме с Бризийл, искаме Джошуа

Мениджъра на световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, Шели Финкел твърди, че неговият боксьор няма намерение да се среща с Доминик Бризийл в следващата си битка. Те нямат никакво намерение да преговарят с Бризийл и единствено се интересуват от двубой срещу шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

“ Не знаем защо Еди Хърн е решил, че обмисляме кандидатурата на Бризийл за следващата си битка. Това не е така. Нашата цел е да се бием с Антъни Джошуа.

Ще се срещна с Еди и ще уредим всичко. Дори журналистите могат да присъстват

Хърн дори не трябва да измисля нищо ново. Той има договорa, с който аз преговарях с тях за двубоя с Кличко. Нека той промени името на противника, датата, процентите на хонорара и край, договорът ще е готов!

Уайлдър ще отиде във Великобритания без никакви проблеми да се бие. Той лесно ще участва в промоутирането на битката: ще лети до необходимите градове, ще проведе всички необходими пресконференции, „ каза Финкел.

Шели Финкел също така каза, че няма конфликти с другите представители от екипа на Уайлдър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
15 коментара

 1. Митко април 5, 2018 7:18 pm  Отговор

  Хърн лъже за да заблуди феновете на бокса. Иска по всякакъв начин да отложи този двубой. Съчинява си сценарии само и само да не ги изкарат страхливци каквито всъщност са. 🙂

 2. бандит април 5, 2018 7:53 pm  Отговор

  Уайлдър се е объркал ако си мисли ,че ще нокаутира Джошуа , а в противен случай няма как да спечели и то не само в Англия ами без значение. Явно напъват за да вземат кеш пара яко.

 3. Иво Николов април 5, 2018 8:05 pm  Отговор

  Уайлдър ЩЕ нокаутира щангата.И Джошуа и Хърн го знаят и поради тази причина ще бягат от Уайлдър до последно.

  • Митко април 5, 2018 8:23 pm  Отговор

   Стига някой друг да него нокаутира преди него. Уж щяха да се бият със Поветкин който не е във пиковата си форма, но и от него бягат. Няма такива посеричи като Хърн и Джошуа. 🙂

 4. бандит април 5, 2018 8:30 pm  Отговор

  Ок рано или късно ще разберем дали е така както мислите.

 5. Ангел април 5, 2018 11:13 pm  Отговор

  Горкия Джошуа… Като ви слуша човек ще си рече, че е някой гастрольор, а не обединения шампион в тежка, който с лекота смаза всичките 21 противника.

  • ludmil април 6, 2018 12:08 am  Отговор

   :))))))))) Аз не харесвам Джошуа, но как да кажа, не ми се струва логично, някой който иска да стане милиардер, да се страхува от някой който взима 1-2 милиона:))

  • Ангел април 6, 2018 2:00 am  Отговор

   И ти, и аз знаем, че този мач ще го има. Просто няма как да не се случи. Така че не виждам защо някои хора трябва да реват като вдовици и отправят смешни обвинения:)) Страх го било, пазели го, бла-бла и прочие. А Уайлдър не го пазят 3 години? Ще се бият, споко. Всяко нещо с времето си ;))

   • Митко април 6, 2018 3:28 am  Отговор

    Точно защото иска да стане милиардер не рискува да се боксира със опасни съперници. Мъчи се да копира стария Кличко който също си подбираше удобни съперници, даже се видя и във последния му мач, че копира стила на Кличко. Взел е да използва повече клинчове, джеб и да изнася лявата си ръка напред да не може противника да влиза на близка дистанция. Ще го видим срещу някой по читав съперник на неговите габарити какво ще прави. Фюри макар и да него харесвам ще спука от бой тоя щангист, а Уайлдър ще го нокаутира. Това е самата истина и Фюри го заявки скоро. Какъв шампион е Паркър ? Оная дебела торба Анди Руиз си го победи. Срещу пъпчивия Фюри клонеше към равен и срещу Такам беше спорен. Хубаво че беше Фюри тия пояси да се пръснат иначе Паркър никога нямаше да стане шампион или ония Чарлз Мартин. Джошуа не е победил никой шампион, нито пък Уайлдър. Бият се за вакантни титли или се изправят срещу съперници които така са спечелили титла, обаче Уайлдър не е медиен балон и много хора него знаят даже докато щангиста е един прехвален медиен балон. 🙂

 6. Гошо април 6, 2018 2:22 am  Отговор

  Джошуа го е страх затова излиза срещу официалните претенденти и шампиони, а Уайлдър прави доброволни защити 2 год. Да ги срещат вече, че да се реши въпроса. Мелницата или Роботът.

  • Митко април 6, 2018 4:08 am  Отговор

   Каква вина има той, че Поветкин е хванат със допинг ? Без значение кога го е употребявал и дали умишлено или не правилата си правила. Канело също го порязаха със някакво минимално количество.

 7. Про - боксер април 6, 2018 8:28 am  Отговор

  Не рискувал да се бие с опасни съперници ? Вие не се чувате какво говорите .
  Да ви кажа как ще протече мача с Уайлдър – подобно на мача с Ортиз Уайлдър ще бъде скрит и пасивен в първата половина на мача, и ще яде тупалки през това време. През втората половина ще започне да дебне да се отвори шанс за атака , но на всяка такава ще има контра атака и всъщност този момент няма да дойде никога. И така ще изкара мача и то в най-добрия случай. Ако избере друга тактика ще бъде нокаутиран самия той. Дори нокдаун няма да спре Джошуа. Ще му разкаже играта.

  • Митко април 6, 2018 12:50 pm  Отговор

   Защо не станеш гадателка като тия по телевизиите със импулсните телефони ? Видях колко ги разбирате нещата. Всички викаха нокаут за Джошуа срещу Паркър. Само аз казах, че ще е по точки за щангата. 🙂

 8. Иво Николов април 6, 2018 9:00 am  Отговор

  Не си познал,Уайлдър намери ли щангата с деснячката Джошуа отива на земята а после и да стане Уайлдър ще го изяде с парцалите като активира мелницата.

 9. бандит април 7, 2018 9:15 am  Отговор

  Като дойде мача и вашия филм / сериал / ще свърши , заровили сте си главата в пясъка и дремуцате там.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *