Франк Уорън: Джо Джойс ще се завърне на ринга срещу Карлос Такам или Тони Йока

Промоутърът на Джо Джойс, Франк Уорън, наскоро каза пред BT Sport, че неговият боксьор ще се завърне на ринга през лятото – срещу Карлос Такам или Тони Йока.

Йока завоюва златен медал, когато постигна противоречива победа на Джойс, който спечели сребърен медал, на Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 г.

„За съжаление на Джо, той постигна наистина добър успех, когато победи Даниъл, а не успяхме да се възползваме от това. Единственият начин да се възползва от победата, тъй като е номер 2 в WBO, е, че той ще се превърне в задължителен претендент на победителя от Усик-Ей Джей, ако се проведе, при условие че успеят да се споразумеят за условията,“ каза Уорън.

„Ако Ей Джей оваканти титлата, тогава Усик ще трябва да се бие с Джо. Но не можем да стоим и да продължаваме да чакаме, което не спираме да правим. Така че Джо ще се бие или на 24 или на 31 юли и тези две имена, [Тони Йока, Карлос Такам] наистина са в този списък.

Той се нуждае от голямо име, трябва да се бие с голямо име. Трябва да продължи напред. Той иска да излезе на ринга, беше много търпелив и ние трябваше да работим усилено, както казах, за да запазим неговата позиция в WBO. Сега той трябва да се бие и ще излезе на ринга следващия месец.“1 Коментар

  1. Иваил юни 11, 2021 12:22 am  Отговор

    Реално и двамата могат да го бият => няма да са те 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *