Флойд Мейуедър: Конър Макгрегър не може да спечели в собствения си спорт, а говори за мач с Мани Пакиао

Бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър младши критикува суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който в събота вечер в Абу Даби беше нокаутиран във втория рунд от Дъстин Поарие.

Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс през август 2017 година срещу Мейуедър, който се завърне на ринга след двегодишно отсъствие, за да го нокаутира в десетия рунд.

„Светът знае, че измамникът Макзагубеняк може да ми открадне всичко и да бъде обичан, но аз да съм мразен. Това просто ви кара да разберете, че расизмът все още съществува. Просто знайте, че този обитак никога няма да е мен или да бъде на моето ниво. Аз съм създаден различно, мисленето ми е от друга планета, уменията ми са ненадминати. Аз съм природно роден победител и да, говоря много глупости, но всеки път, заставам зад тях! Ето защо е омразата,“ заяви Мейуедър.

„Тъжно е, че трябва да си лошо чернокожо хлапе от гетото, което цял живот се бори с расизма и да работиш изключително усилено, за да осигуриш на себе си и семейството си по-добро положение, а по-голямата част от омразата идва от моите хора. Конър дори не може да спечели в собствения си спорт, а говори за връщане в бокса, за да се бие с Пакиао. Никой не иска да гледа такъв мач, все едно остатъците ми да изядат остатъци.“1 Коментар

  1. ludmil януари 24, 2021 4:04 pm  Отговор

    Негърът е милиардер, но иначе има разисъм срщеу него

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *