Треньорът на Паркър очаква пълни трибуни на Паркър-Фа

Треньорът на бившият световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър Кевин Бари очаква Джуниър Фа да излезе на ринга самоуверен.

Паркър и Фа ще се срещнат на 37 февруари на „Спарк Арена“ в Окланд, Нова Зеландия.

„Джуниър Фа е едър и силен боксьор, който е развил своите умения през последните четири години. Той е напътстван добре от своя екип и с рекорд 19-0 и # 6 в ранглистата на WBO, затвърди позицията си като голяма надежда в тежка категория. Времето, което той прекара в тренировъчния лагер на Дионтей Уайлдър, му вдъхна самочувствие, докато продължава да се придвижва нагоре в ранглистата.

Битката ще се проведе в Окланд на „Спарк Арена“. Същото място, на което Джоузеф Паркър победи Анди Руиз, за да спечели титлата на WBO в тежка категория през 2016 г. Това място има специално значение за Джо и нашия екип. Изключително щастливи сме в Нова Зеландия, че страната притежава стадион от световна класа. Наскоро над 40 000 зрители присъстваха на ръгби двубоя между Нова Зеландия и Австралия. „Спарк Арена“ има капацитет на закрито за 12 000 зрители. За толкова голяма новозеландска битка този стадион е единственото подходящо място, заради шума, атмосферата и пълните трибуни.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *