Треньорът на Джоунс младши: Рой се интересува от реванш с Майк Тайсън и мач с Андерсон Силва

Бившият шампион в четири теглови категории Рой Джоунс младши все още ще интересува от боксов мач срещу легендата на UFC Андерсон Силва.

51-годишният Джоунс излезе на ринга миналия месец, когато постигна равенство с 54-годишния бивш безспорен шампион в тежка категория Майк Тайсън.

„Мисля, че реванш с Тайсън и двубой с Андерсон Силва са двата мача от които Рой се интересува. Мач с Андерсон Силва би бил първият му избор, тъй като той чувства, че наистина може да направи срещу него онова, което иска, и би си заслужавало неговото време,“ каза треньорът на Джоунс Том Янкело.

„Той говори за двубой с Андерсон Силва от дълго време и сега когато той не е в UFC, те могат да го организират. Ако получи възможност за реванш с Майк Тайсън, той ще се бие отново. Знам, че ще се бие с Тайсън, той ми го каза, веднага след първия им двубой. Говорихме за това. Рой така или иначе определено би го обмислил. Според мен, струва ми се от нашите разговори, че би го направил. Бих могъл да използвам думата „може“.

Знам, че той определено би се бил с Андерсон Силва, ако съществува достатъчно интерес от страна на публиката, която да поиска да ги види да се бият.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *