Тони Белю: Райън Гарсия е много добър боксьор, но „Танка“ Дейвис ще го победи


Бившият световен шампион в полутежка категория Тони Белю определи като нелепи сравненията между новоизгряващата боксова звезда Райън Гарсия и легендите „Шугър“ Рей Ленърд и Оскар Де Ла Оя.

Късно снощи в Далас, САЩ Гарсия нокаутира Люк Кембъл в седмия рунд.

Според Белю Гарсия ще бъде победен от шампиона в две теглови категории Джервонта „Танка“ Дейвис.

„Сравненията на Гарсия със „Шугър“ Рей Ленърд и Оскар Де Ла Оя толкова рано в кариерата на това момче са нелепи! Той все още не е постигнал нищо, за да бъде сравняван с легендарни боксьори като тях! Просто оставете момчето да изучи занаята и да си проправи път! Сравненията с „Шугър“ Рей Ленърд и Оскар Де Ла Оя са нелепи…

Тази вечер Райън Гарсия се превърна от момче с мъж. Това, че се изправи от платнището и атакува човека, който го отправи там, означава, че той има големи топки и никога не се предава! Люк беше заслепен и не го видя, затова този удар в тялото му го причини!

Гарсия е наистина добър боксьор, но съжалявам, той няма да победи „Танка“! „Танка“ в своя ден е боксьор, който няма да ти позволи да продължиш, след като си повален! „Танка“ е разумен мощен боксьор и един от най-добрите боксьори със съкрушителен удар в играта днес!,“ написа Белю на една от своите страници в социалната мрежа.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *