Тайсън Фюри прогнозира, че ще нокаутира Дионтей Уайлдър по-бързо от последния им двубой, докато Уайлдър запази мълчание на пресконференцията

Тайсън Фюри трябваше да говори за двама на днешната пресконференция на която официално беше обявен третия му мач с Дионтей Уайлдър, тъй като Уайлдър седеше мълчаливо на стол на сцената, като направи кратък коментар, след което отказа да отговаря на въпроси на медиите.

„Достатъчно казано. Време е да му откъсна главата,“ каза Уайлдър. „Елате на 24 юли, ще има кръвопролитие.“

Фюри каза доста:

„Не е толкова сигурно цялото това кръвопролитие. Честно казано, чувал съм го и преди. Той говори последния път за ‘обезглавяване’, ‘кръвопролитие’, тем подобно, а всички знаем какво се случи на ринга.

Очаквам с нетърпение това предизвикателство. Надявам се, че той ще направи нещо по-различно от миналия път – нека признаем фактите, трябва. Знам, че той работи с (нов треньор) Малик (Скот), много опитен човек в бокса, самия той е провел много битки. Да се надяваме, че той може да извлече най-доброто от Дионтей Уайлдър.

Дионтей Уайлдър е пони с един трик, той има нокаутиращ удар. Всички знаем това. Страхотно. Онова, което ще направя този път, е да го прегазя, сякаш съм превозно средство с 18 гуми, а той си е човек.

Гарантирам, че той няма да изкара изкара рунда, в който беше спрян преди. Качвам килограми, опитвам се да стана 136 кг., за тази битка, защото веднага ще потърся тежък нокаут. Не вярвам, че той участва психически, физически или емоционално в тази битка. Мисля, че го прави по грешни причини. Когато хората правят нещата по грешни причини, те винаги накрая се нараняват.“4 Коментара

 1. Ivo юни 16, 2021 2:24 pm  Отговор

  Току що гледах пресконференцията и мога да кажа, че Бионсето е мноооого натоварен. Той е човек пълен с комплекси или на жаргон, недорасло пешлеме. Психически е много обременен, надявам се да тръгне на вендета и тогава, може да не изкара 3 рунда. След тази среща ще приключи с бокса завинаги.

 2. Кирил юни 16, 2021 3:04 pm  Отговор

  Ами ако Бионсето победи какво ще кажете след мача….не бързайте на отписвате Уайлдър

 3. Иваил юни 17, 2021 12:01 am  Отговор

  Иновативен начин да загубиш психологическата война преди боя 🙂

 4. Марин юни 19, 2021 6:28 pm  Отговор

  Виждам страх във очите на цигането и предполагам пак ще играе свободна борба срещу баскетболиста със цел да му омекнат още повече кльощавите крака и затова реално качва кг да използва теглото си като му се увисва и го клинчи… Свински бокс както беше казал Палми Ранчев, но поне е научил нещо от скучния Клинч

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *