Тайсън Фюри и Дилиън Уайт си размениха обиди в социалните медии

Между световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и Дилиън Уайт започна словесна престрелка след като преди няколко дни Фюри заяви, че ще нокаутира Уайт през декември.

„Тайсън Фюри, хей, наркоман, ако сериозно искаш да се биеш с мен, ти и рибешките очи Франк Уорън спрете да говорите глупости, нека да свършим работа. А не само да говорите глупости онлайн. Знаете къде да ме намерите. Не използвай допинг,“ написа Уайт.

Отговорът на Фюри не закъсня:

„Първо трябва да проведа истински двубой, а после ще те избере за разгряващ двубой. Мога да те победя с една ръка зад гърба си.

Дилиън Уайт, който е голям кенеф е скапано лайно, което няма брадичка. Предложиха ти 5 милиона за мач с Ей Джей и ти ги отказа.

Уведомявам те, копеле. Опитай се да не губиш отново, преди да те разкъсам на парчета в разгряваща среща за мен, преди да размажа Антъни Джошуа.“

Уайт отговори:

„Наркоман, не говори за нещо, което не знаеш. Разкажи за двата случая, когато ти наредиха да се биеш с мен, но се насра, страхлив манго. Знаеш къде да ме намериш, наркомане. Обади ми се, бейби. Ще ти вдигна.“

Фюри написа:

„Всичко е наред. Ще ти дам малък хонорар, преди да те нокаутирам, после отиди да пласираш кока, калъф.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *