Рики Хатън: Тайсън Фюри не трябва да подценява убиец като Дионтей Уайлдър

Рики Хатън заяви, че Тайсън Фюри не трябва да подценява Дионтей Уайлдър в предстоящия им трети двубой, знайки, че това е неговия последен шанс да си върне колана на WBC в тежка категория.

„Може ли Тайсън Фюри да подцени Дионтей Уайлдър? Може би. Това е първият въпрос, който всеки ще му зададе, ако усети в него някакво спокойствие. Особено като се има предвид колко лесно спечели втората среща,“ каза Хатън.

„Но Тайсън ще знае, че ще трябва да бъде още по- фокусиран в този мач. Знам, че Уайлдър ще бъде дълбоко засрамен от това как завърши последната битка, така че той ще излезе по-решителен. Тайсън трябва да бъде също толкова решителен като него, независимо какво се случи последния път.

И нека бъда пределно ясен, Дионтей Уайлдър е убиец. Гледах негови клипове от тренировките му с Малик Скот. Гледах го на лапите, изглежда, че той прикрива малко по-добре тежките си удари, като работи повече за подобряване на движенията си, докато преди просто нанасяше удари със задната си ръка.

В момента Уайлдър изглежда малко по-компактен в тренировките, изглежда малко по-контролиран и мисли малко повече за онова, което ще направи. Той е започнал да прави нещата по правилния начин. И той ще бъде готов за този двубой, знаейки, че е последният му шанс. Тайсън трябва да бъде готов за това, като него.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *