Малик Скот: Ще бъде неприятна вечер за Тайсън Фюри

Малик Скот, треньор на Дионтей Уайлдър, предсказа неприятна вечер за световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри.

„След загубата от Фюри, към 3 сутринта или към 4 сутринта, беше някъде там. Вече бяхме в движение и обсъждахме какво трябва да правим сега,“ каза Скот.

„Той веднага беше планирал, ‘Брат, сега ти си моят главен треньор.’ Още от първия ден знаехме, че трябва да внесем корекции и да поставим определени неща, които искаме да направим на местата им.

Това действа перфектно, защото смятам, че едно от най-важните неща между боеца и треньора не е преподаването и учението, а химията.

В този случай, с моя манталитет и моя опит, и моя боксов интелект, в съчетание с нашата химия, в съчетание с всичко, което той възприема и научава сега – ще бъде неприятна, неприятна вечер за Фюри, когато настъпи тази трета битка.“1 Коментар

  1. Ivo юни 9, 2021 1:01 am  Отговор

    Хахахах! Моя манталитет, моя опит, моя боксов интелект, по-нарцистично изказване от треньор не бях чел! Тия двамата нарциси, са си лика прилика, само дето тоя капацитет забравя, че не той с баскетболиста е на ринга, и тъБ, че даже вдлъбнат! Определено ще има неприятна вечер, но за тях двамата!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *